Frisk igen efter 5 dage i Lisabon!

Vi er lige kommet tilbage til hverdagen efter 5 dages dejlig vinterferie i Lisabon og er formentlig blevet et par centimeter lavere. Storbyferie er jo næsten altid lig med en masse gåen omkring. I Lisabon er der i hvert fald masser at se på, så vi gik rigtig meget. Her er lige et par panoramaer lavet fra et par af de mange udsigtspunkter

Klik på panoramaet – så åbner der en ny side hvor du kan zoome ind på byen og på de små turistbilleder i kanterne! Pilene viser hvor panoramaerne er taget fra.

Lidt dramatik var der nu også på turen. I en sporvogn på vej ned fra S. Jorge Borgen trak en ældre mand pludselig en pistol og forsøgte at afsikre den. Han var gået frem i vognen efter at vi havde stået sammen på bagperronen. Han blev dog meget hurtig overmandet som det ses herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fado – den melankolske portugisiske sang og musik fik vi også oplevet på restaurant “Luso”. Det skulle være et af de bedste steder at opleve det. Jeg gjorde et forsøg med min mobilos på at “gemme” et par minutter af den 1,5 time lange underholdning: