Om BentMedvind

Medvind Fotografi / Bent Sørensen
Bellisvænget 6, 6710 Esbjerg V
Tlf. 4019 9854 – medvind@medvind.dk

 

Oprindeligt er jeg shippinguddannet og derefter arbejdede jeg nogle år på et reklamebureau, før jeg etablerede MEDVIND FOTOGRAFI. Det startede som et forlag, men blev hurtigt til et reklamefotofirma med base i Esbjerg.

Siden starten af 80`erne har jeg været fuldtids beskæftiget som reklame- og industrifotograf i Esbjerg. Alle mine jobs
som fotograf i Esbjerg løses “on location” d.v.s. på fabrikken, på marken, på kontoret, på havet, på landevejen, på byggepladsen, i luften, i kranen, i masten, på stigen og alle mulige andre steder hvor man skal op, ned, igennem eller hen og hvor der kunne/skulle improviseres!

Som fotograf i Esbjerg lavede jeg mange portrætter hos mine erhvervskunder, desuden mange arbejdssituationer og produkter “på location” til mine kunders websites, brochurer m.m. MEDVIND FOTOGRAFI stillede altid et studie op hos kunden – det var også en stor fordel for kunden, der så kunne være med under optagelserne og samtidig spare transport, emballering og forsikring af produkterne.

Et udvalg af mine forskellige billeder lavet hos mine erhvervskunder, kan ses på “jobfotos”Se hvilke kunder der har fået lavet billeder de seneste 10-15 år

Udover at være fotograf i Esbjerg, har jeg i udlandet lavet jobs for danske virksomheder i bl.a. Algeriet, Ægypten, Oman, Qatar, Norge, Sverige, England, Skotland, Tyskland, Ghana, Frankrig, Italien, Færøerne, Schweiz og Holland.

Som fotograf i Esbjerg har jeg lavet mange arkivbilleder, der er cirka 500.000 analoge optagelser og over 300.000 digitale optagelser i MEDVIND FOTOGRAFIs billedarkiv indenfor mange forskellige temaer.

Desuden har jeg rejst i og lavet arkivbilleder i Kina, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Norge, Østrig, Italien, England, Sverige, Færøerne, Portugal og Belgien. 

I september 1999 åbnede jeg mit eget billedarkiv her på internettet: www.arkivbilleder.dk – efter en genåbning af billedarkivet i 2011 med helt ny software og server, fremstår billedarkivet nu særdeles brugervenligt og indeholder nu over 16.000 billeder.

Enhver kan søge frit i billedarkivet. Man kan nemt og gratis oprette en konto, hvorefter man kan betale med sit betalingskort via Pay-Pal og downloade arkivbillederne umiddelbart efter. 

Mine helt personlige billeder og projekter kan ses på: www.spejlinger.dk

Se her hvordan det hele startede